În luna dăruirii, bucurie din bucurie se face fericire

 

Echipa ADRA Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania

12% Complete
780 RON
Sumă strânsă
6,500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Luna aceasta este despre tine. :)

Oare îți place să primești mici bucurii în luna martie? Poate nu te-ai gândit, dar în aceste momente, în corpul tău se eliberează dopamină și oxitocină care sunt responsabile cu activarea sentimentului de încredere, siguranță și conexiune.

Grozav este faptul că nu doar a primi, ci și a oferi înseamnă fericire pentru noi, ne simțim folositori, iar manifestările depresive se pot diminua.

Prin gestul tău, sprijini mamele aflate în adăpostul Casa ADRA. Ele sunt plecate de acasă din cauza terorii la care sunt supuse de partener, forțate să trăiască o viață lipsită de speranță, valorizare și bucurie. Toate serviciile de la Casa ADRA sunt oferite GRATUIT.

În luna DĂRUIRII, strângem împreună 6500 lei echivalentul a 65 pachete de servicii specializate pentru mame (1 ședință de consiliere psihologică și 1 ședință de consiliere socială). 

ACUM e momentul să transformi bucuria în fericire! Ajută-ne să dăm mesajul cât mai departe și chiar să depășim suma propusă!

Să-ți fie primăvara ca un vis împlinit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înființată în 1990, ADRA România se implică în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populaţie și oferă sprijin în mod necondiţionat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor.

Casa ADRA este Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie. Acest proiect ADRA România a plecat de la nevoia identificată la o doamnă aflată într-un alt proiect al asociației.

Ai primit flori sau ai oferit surprize de 1 martie? Poate de la familie, colegi, prieteni... ai zâmbit și te-ai bucurat. Ești dintre persoanele care nu au primit nimic, deși te-ai fi bucurat să fie altfel? Mămicile cu care lucrăm la Casa ADRA întâmpină primăvara fără vreun gest anume de apreciere făcut către ele.  Ajută-ne să schimbăm acest lucru și să aducem bucurie! Prin ges

 

6 Donații

Anonymous

300 RON
10 Mar 2023
VA DORESC MULT SUCCES IN TOT CEEA CE FACETI
10 Mar 2023

Anonymous

30 RON
De la mine putin dar cu bucurie! Domnul sa inmulteasca darurile noastre! Fiti binecuvantati!
10 Mar 2023
09 Mar 2023

Miha 🎀

150 RON
09 Mar 2023
08 Mar 2023
Echipa ADRA : Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania
În luna dăruirii, bucurie din bucurie se face fericire