Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania

Agentia Adventista pentru Dezvoltare, Refacere si Ajutor - ADRA Romania

Casa ADRA (Centrul pentru mame și copii, victime ale violenței în familie)

Status: Fundraising

Casa ADRA este Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie. Acest proiect ADRA România a plecat de la nevoia identificată la o doamnă aflată într-un alt proiect al asociației.

[ Show more ]
2.223% Complete

4,446 RON

Sumă:

8

Galantomi:

39

Donații:

200,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Casa ADRA este un centru cu cazare pentru mamele și copiii care se confruntă cu situații de abuz în familie. Adăpostul a fost deschis din 2009 și până la finalul anului 2023 am ajutat peste 3700 de mame cu informații specifice situației cu care se confruntau sau cu cazare.

Toate serviciile oferite la Casa ADRA sunt GRATUITE:

- cazare pe o perioadă limitată (7-60 zile, fiind centru de urgență);

- tichete sociale pentru achiziționarea hranei;

- asistență psihologică de criză; consiliere psihologică individuală, de familie, de grup;

- consiliere socială, consiliere în carieră;

- asistență medicală de urgență, printr-un cabinet de medicină de familie și instituție spitalicească de urgență;

- decontare de transport, medicamente, rechizite, participare la cursuri de formare profesională (în limita finanțărilor pe care le avem).

În toți anii de funcționare, Casa ADRA a oferit un mediu securizant și șansa unui nou început tuturor celor care ne-au contactat cu această istoric de abuz.

Dincolo de serviciile oferite în adăpost, strategia ADRA România este concentrată și în direcția prevenției, prin organizarea de campanii naționale de informare și conștientizare asupra populației. Spunem ”da” invitațiilor din grădinițe, școli, universități, companii pentru a duce mesajul toleranței zero la violență cât mai departe. 

Pentru a fi aproape de toți cei care ne contactează (prin social media, e-mail, direct la sediul asociației sau prin parteneri), avem nevoie și de sprijinul vostru! Fie că alegeți dăruirea unei zile de naștere, oferirea expertizei voastre, participare la un eveniment sportiv, suntem aici să vă oferim mai multe detalii.